Catering

De letterlijke vertaling is; het verzorgen van ……. Dat is een ruim begrip en dat klopt exact. Want of het nu gaat om een buffet, thema tafels, BBQ of een volledig feest het valt allemaal onder catering. Afhalen, afleveren of volledige verzorging; het is allemaal mogelijk voor ieders gelegenheid naar behoefte, idee en smaak, dat vraagt om maatwerk wat we graag leveren met passie, liefde en aandacht.

Buffetten

Buffetten zijn er in alle vormen en maten, wij zijn altijd opzoek naar de juiste invulling hiervan. Vlees, vis, vegetarisch; alles is mogelijk bij Catering Renate. Om u op weg te helpen hebben we een 2-tal buffetten samengesteld, aan te passen en/of uit te breiden met andere gerechten uit ons assortiment. Neemt hiervoor contact met ons op.

Deze buffetten zijn er ook voor de thuis levering, liever iets anders dan anders dan is wellicht het Food Thema iets voor u ……  

Buffet Lekker Makkelijk

Buffet zo samengesteld dat het in één keer op tafel kan staan;

Ham met meloen, rosbief carpaccio schotel, huisgemaakte salade van het seizoen, een koud visgerecht, wok pan huisgemaakte nasi en een warm vleesgerecht.

Geserveerd met brood en huisgemaakte kruidenboter.
(te bestellen vanaf 15 personen voor thuislevering)

€27,50 p.p.

Buffet Deluxe

Buffet samengesteld met een vooraf gedeelte en een hoofd gedeelte, ham met meloen, seizoenen soepje, viscocktails, en rosbief carpaccio schotel.

Geserveerd met brood en huisgemaakte kruidenboter.

2 vleesgerechten (vraag ons naar de keuzemogelijkheden )

Zalm uit de oven of een vegetarische ovenschotel.

Huisgemaakte frietjes en groene sla
(bij thuislevering voorgebakken huisgemaakte frietjes)

(te bestellen vanaf 15 personen voor thuis levering)

€32,50 p.p.

Food Thema

Helemaal nieuw is de Food Thema Tafel, een complete tafel in stijl met alles geleverd in het gekozen thema, inclusief één bijpassend drankje. U zorgt voor de tafel en wij voor de rest. Neem contact met ons op voor de exacte invulling.

Thema Happy Health

Tafel volledig in Happy Health stijl kan onder anderen bestaan uit; soepje, smoothie, gezonde snacks, salade in een weckpotje, toetje. Laag in calorieën, gezond, vegetarisch én de invulling is altijd met de seizoenen mee.

Te bestellen vanaf 10 personen

€27,50 p.p.

Thema Antipasti piú

Tafel volledig in Italiaanse stijl met authentieke gerechten kan onder anderen bestaan uit; de antipasti plank, ansjovis, caprese salade met buffel mozzarella, rosbief carpaccio, brood en een heerlijke fles Limoncello.

Te bestellen vanaf 10 personen

€27,50 p.p.

Thema Zeeuwse bodem

Tafel in Zeeuwse stijl met mooie gerechten uit onze provincie kan onder anderen bestaan uit; soep, brood, hartige taart, Zeeuwse worst/spek, salade en vis én de invulling is altijd met de seizoenen mee.

Te bestellen vanaf 10 personen

€27,50 p.p.

1911CC09530A40778B0D479774133086