Dorpshuis Sassegrave Scherpenisse

In 1995 zijn we gestart met het beheer van het dorpshuis Holland Huis. In dit dorpshuis kwamen alle facetten van het leven voorbij; het werk werd dus regelmatig vergezeld van een lach en een traan. Een bruiloft of rouwdienst, een kraamfeest of jubileum, een vergadering of bingoavond; het kon allemaal!

Er werd besloten dat dorpshuis Holland Huis was verouderd en er kwam een nieuw complex aan de overzijde van de straat. Maart 2015 is het nieuwe Woon Service Centrum in gebruik genomen en de nieuwe naam van het complex is Sassegrave geworden. Een naam die werd gekozen door de bewoners van Scherpenisse. Deze naam vindt zijn oorsprong in het kleine riviertje wat  vroeger stroomde op de locatie van de bouw en het was tevens de naam van de oude landbouwschool. In het WoSeCe bevind zich het nieuwe moderne dorpshuis, ruimte voor dokter, fysio en andere medici. Op de tweede en derde etage bevinden zich prachtige appartementen voor senioren.

De mogelijkheden in het nieuwe complex zijn veelzijdig, we beheren een prachtige gymzaal die we kunnen omtoveren tot feestzaal voor 175 tot 200 personen. Daar sluit de moderne foyer op aan zodat we nog eens 50 personen extra kunnen ontvangen. Daarnaast zijn er nog aansluitende ruimtes wat het totaal op 300 personen kan brengen. In de super moderne keuken, mede door ons samengesteld, toveren we als van oudsher de lekkerste gerechten en hapjes voor u en uw gezelschap.

Tevens is er nu een goed afsluitbare vergaderruimte, voorzien van beamer & scherm, om uw vergadering of andere zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Terwijl u de vergadering heeft  verzorgen wij de maaltijd die u dan weer in de foyer kunt gebruiken. Het gebouw is voorzien van wifi en is toegankelijk voor minder valide.

Modern gebouw wat we toch een beetje klassiek tintje hebben kunnen geven door enkele items uit het oude dorpshuis terug te laten komen. Kom eens kijken en laat u verassen door het nieuwe karakter

Foyer sassegrave
Feestzaal sassegrave 2